AERIAL YOGA

Aerial yoga, antigravity yoga of gewoon hangmatyoga is een modernere vorm van yoga die traditionele yogahoudingen combineert met het gebruik van een hangmat.

De 'aerial yogaswing' of 'hammock', de hangmat dus, helpt je om de spanning uit nek, schouders en rug te halen en zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Maar het is vooral een zalige manier om even tot rust te komen, te zweven en eens helemaal ondersteboven te hangen. Bovendien is de Venga aerial yoga outdoor en voel je je extra vrij. Geniet ervan!

Aerial yoga is ook voor kinderen een leuke uitdaging én zalig ontspannend. Even ondersteboven hangen, no problem! Hou onze social media in het oog voor de speciale KIDS sessies.

Kledij: Draag sportieve en soepele kledij. Geen topje zonder mouwen. Blote voeten.

FAQ

Hier zijn enkele antwoorden op mogelijke vragen. Intussen nog vragen?
Bel of mail ons gerust! Tot binnenkort.
marleen@venga.be / 0479 35 61 60

Bij slecht weer zal de workshop verplaatst of geannuleerd worden. Het inschrijvingsgeld zal in dit geval worden terugbetaald.

Draag comfortabele en sportieve kledij waarmee je vrij kan bewegen en stretchen.  Geen topje zonder mouwen.
Aerial yoga gebeurt op blote voeten.

Bij yoga 'moet' niets. Je kan rustig uitproberen wat je zelf wil en durft.
De les wordt rustig opgebouwd en je wordt steeds begeleid in alle houdingen.

Venga aerial yoga is buiten, de constructies staan minimum 1,5 uit elkaar. De doeken worden gewassen en nooit 2 sessies na elkaar gebruikt.

Op een zonnige zondagochtend in september ontvingen we onze yogi's voor een zalige aerial yogasessie gevolgd door een heerlijk zuiders lunchmenu. Genieten van een unieke ochtendyoga in een prachtige tuin en heerlijk lekkers van Francesc Lopez CULINARY EVENTS.

Lekker eten in goed gezelschap. Francesc Lopez biedt je een persoonlijke gastronomische beleving aan met een Mediterraanse toets en invloeden uit de wereldkeuken.

www.francesclopez.be
Facebook

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar